Avui es presento unes magdalenes molt fàcils de fer i que la seva massa pot servir de base per diferents receptes. Aquesta recepta és molt fàcil de fer i la pots anar variant; jo en aquest cas les vaig fer de llimona.
Ingredients que necessitaràs:
- 3 ous
- el que pesen els ous de farina
- el que pesen els ous de sucre
- el que pesen els ous de mantega (fosa i deixada refredar)
- una culleradeta de llevadura en pols tipus Royal
- la ratlladura d'una llimona (opcional)
* Com veieu tots els ingredients depenen del que pesen els ous, així que si en voleu fer més, doncs hi poseu més ous i més de tot, però que sempre sigui el mateix pes.
Procediment:
Barregeu la farina i el sucre amb els ous i la mantega fosa (però no calenta). Quan la pasta sigui homogènia hi afegiu la culleradeta de llevadura i al ratlladura de la llimona. Un cop tot incorporat repartiu la barreja en els motlles de paper de les magdalenes i empleneu uns 2 terços del motlle. Jo sempre poso els motlles aquests de paper dins els motlles de silicona o de ferro perquè sinó quan pugen apreten el paper i queden com esbardellades. Escalfeu el forn a 180 graus i quan estigui calent hi poseu el motlle amb les magdalenes uns 20 minuts o fins que el escuradents surti net! I així de fàcil!
Si voleu podeu canviar la ratlladura de llimona per perles de xocolata o panses o alguna altra variant!!
English:
Today I will show you a very easy recipe and also very versatile because you can use it as the base of other recipes. I chose to do it with lemon but you can try different ingredients with it.
Ingredients you will need:
- 3 eggs
- the weight of the eggs of flour
- the weight of the eggs of sugar
- the weight of the eggs of butter (previously melted and cooled)
- a teaspoon of baking powder
- one lemon skin (optional)
* as you can see the ingredients depend on the egg's weight so you can make more or less madeleines by simply adding more or less eggs and the same weight for the rest.
Preparation:
Mix together the flour and sugar with the eggs and the butter (cooled). When the batter is homogeny add the teaspoon of baking powder and the lemon skin. When everything is incorporated fill the paper muffin tins 2/3. I suggest you put the muffin cases into the muffin tin so it doesn't go wider when the batter expands. Heat the oven at 180 degrees and cook the madeleines for about 20 minutes or until the knife gets out clean. Easy-peasy!!
You can change the lemon skin for chocolate chips or raisins or anything that's in your mind! enjoy it!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada